Noaptea ISU Horea Mureș: intervenții la incendii, dar și la un accident Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1084 Vizualizări

Noaptea ISU Horea Mureș: intervenții la incendii, dar și la un accident

Pompierii Detașamentului Târgu Mureș au intervenit sâmbătă seara, în jurul orei 23, cu o autospecială de stingere și o ambulanță pentru lichidarea unui incendiu produs la un autoturism situat pe strada Plopilor din localitatea Sâncraiu de Mureș.

„Incendiul s-a manifestat la compartimentul motor, fără propagare la întregul autoturism. Nu s-au înregistrat victime”, a anunțat ISU Horea Mureș.

În jurul orei 01:30, pompierii Detașamentului Reghin au fost solicitați să intervină în localitatea Filpisu Mic, în urma izbucniri unui incendiu la nivelul unei case de locuit situată pe strada De Jos.

„La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, care au constatat faptul că incendiul se manifesta mocnit în interiorul unei camere de locuit, echipajele intervenind pentru limitarea propagării, localizarea și lichidarea acestuia”, potrivit informațiilor ISU Horea Mureș.

În urma incendiului, un bărbat în vârstă de 73 de ani a fost evacuat înaintea sosirii echipajelor. Acesta a suferit arsuri la nivelul membrelor inferioare, fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la spital. 

În această dimineață, în jurul orei 07:00, un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare și o ambulanță SMURD B2 din cadrul Detașamentului Târnăveni au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Cetatea de Baltă.

„În accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă, acroșând un stâlp de pe același sens de mers, conducătorul autor fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la spital. S-au asigurat măsurile specifice prevenirii incendiilor”, a informat ISU Horea Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE