Gabi Mureșan, membru al echipei ACS Studio Sighișoara Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 418 Vizualizări

Gabi Mureșan, membru al echipei ACS Studio Sighișoara

Echipa ACS Studio Sighișoara îl are în echipă pe jucătorul Gabi Mureșan, care a încântat mereu prin evoluțiile sale pe teren. Acum face același lucru și la minifotbal, iar acest lucru s-a remarcat prin meciurile jucate în cadrul competiției SuperCupa „Mircea Răchită” de la Sâncraiu de Mureș.

„Mă bucur că am ajuns astăzi la Sâncraiu de Mureș la acest turneu minunat. Am întâlnit astăzi echipe foarte bune, tineri foarte bine pregătiți și sper ca acești tineri să ajungă cel putin în Liga a II-a, dacă nu, chiar și în Liga I și astfel, fotbalul mureșean va crește și va ajunge acolo unde îi este locul, în prima Ligă”, a declarat Gabi Mureșan, după meciurile disputate în cadrul SuperCupei.

Gabi a evoluat pe postul de mijlocaș defensiv, dar putea juca și pe postul de fundaș central, fiind cunoscut drept un fotbalist dur. A jucat pentru CFR Cluj în grupele UEFA Champions League 2008-09, iar mai apoi a fost selecționat prima oară în anul 2007, la echipa națională de fotbal a României într-un meci de calificare la turneul Euro 2008 împotriva Sloveniei.

În urma evoluțiilor foarte bune pentru CFR Cluj, în toamna anului 2008 în Liga 1 și UEFA Champions League acesta a fost selecționat la echipa națională în vederea participării la meciul de calificare pentru Cupa Mondială împotriva Franței care s-a disputat pe 11 octombrie 2008.

De-a lungul carierei sale sportive, Gabi a fost chiar și căpitanul „naționalei” în meciul contra Paraguayului în lipsa unor căpitani obișnuiți precum Adrian Mutu, Răzvan Raț, Gabriel Tamaș și Ciprian Marica.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Aleph News

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE