Festivalul ”Desculț în iarbă” revine cu o nouă ediție la Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 502 Vizualizări

Festivalul ”Desculț în iarbă” revine cu o nouă ediție la Târgu Mureș

O nouă ediție a Festivalului ”Desculț în iarbă” se va desfășura în perioada 28-30 iulie, în incinta Complexului de Agrement și Sport ”Weekend” din Târgu Mureș.

”La „Desculț în iarbă”, vei avea oportunitatea să te lași purtat de ritmurile vibrante ale artiștilor noștri de top. În cadrul festivalului vei descoperi o varietate de activități captivante, inclusiv un loc de joacă pentru copii, zone relaxante cu hamace și un food court cu delicii culinare pentru toate gusturile. Adu-ți prietenii și familia și pregătește-te să trăiești cele mai frumoase amintiri muzicale! Fii parte din această experiență unică, unde muzica ne unește într-un dans al sufletelor”, au transmis organizatorii evenimentului.

Pe lista artiștilor invitați se află Mano and Gregor, Oamenii Dimineții, Mindthegap Trio, Mercaptan, The Stonecrops, Euphonica, Tartar Monks, Zoro Toboșar, Ercse Noemi și Alesandra Soporan, iar setul DJ-ilor va fi unul de neuitat, cu Rosso Bruno, Thomas PCZ, MITRI, Adrian Birou, Romulus Axinte, CA Strings și MC Ionutz Florea.

”Te așteaptă o varietate muzicală incredibilă, de la sunete rock și alternative, la ritmuri hipnotice și voci uimitoare. Fiecare dintre acești artiști aduce un plus de magie și originalitate în cadrul festivalului nostru, și suntem mai mult decât entuziasmați să-i avem alături de noi!

Prinde energia și entuziasmul acestor artiști talentați pe scena noastră și lasă-te purtat într-un univers sonor în care muzica devine magie”, au mai transmis organizatorii.

(Redacția / Foto: Facebook – Desculț în Iarbă)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE