Înscrie-ți școala la Atelierele FliP Școala de bani Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 74 Vizualizări

Înscrie-ți școala la Atelierele FliP Școala de bani

Asociatia Școala de Valori în parteneriat cu BCR desfășoară programul național de educație financiară, FLiP – Școala de Bani pe Roți, care oferă ateliere interactive gratuite destinate copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani. Atelierele sunt implementate în parteneriat cu BCR și sunt susținute de traineri specializați și pregătiți de către Școala de Valori.

Toate atelierele se desfășoară online, în orice zi, de luni până vineri, și se adresează pentru fiecare categorie de vârstă, grădiniță, copii și tineri.

Pentru a participa, cadrele didactice (sau părinții) pot înscrie copiii/elevii accesând linkul: https://www.scoaladebani.ro/pe-roti/inscriere sau telefonic, la numărul 0725772255.

Școlile pot încheia un acord de parteneriat cu Școala de Valori pentru a facilita colaborarea în cadrul programului nostru.

Cadrele didactice care încurajează participarea elevilor la ateliere vor primi adeverințe de participare la programul de educație financiară FLiP – Școala de Bani pe Roți, program derulat în baza protocolului încheiat între BCR și Ministerul Educației în anul 2021, potrivit informațiilor furnizate de Pașcan Ancuța Loredana, Inspector şcolar pentru proiecte educaţionale ISJ Mureș.

Pentru întrebări sau informații suplimentare sunați la numărul de telefon 072577 2255 sau prin intemediul adresei de e-mail educatiefinanciara@scoaladevalori.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE