75 de echipe la startul Cupei Kinder Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 181 Vizualizări

75 de echipe la startul Cupei Kinder

Cupa Kinder se află la cea de-a XVI-a ediție în care micii sportivi se pot pregăti pentru cele mai importante competiții sportive. Turneul va avea loc în perioada 28 august – 1 septembrie și se va desfășura în trei locații, mai exact pe două terenuri sintetice de la Trans-Sil și la baza proprie din Sângeorgiu de Mureș.

„De 16 ani le oferim copiilor înainte de începerea campionatelor oficiale acest turneu, care este prilej de testare, prilej de a verifica potențialul și nivelul la care se află”, a declarat președintele ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș, Coriolan Pop.

În acest an, vor participa 75 de echipe din întreaga țară, existând șase categorii de vârstă, de la copii născuți în 2011, până la cei născuți în 2016.

Sistemul celor născuți în 2011-2012 este de 8 plus 1. În cazul celor născuți în 2013-2014 este de 6 plus 1, iar cei mai mici, născuți în 2015-2016 au sistemul 4 plus 1.

Președintele ACS Kinder confirmă faptul că toți cei implicați vor fi răsplătiți la final pentru eforturile depuse în timpul meciurilor.

„Cel mai important premiu pentru ei este competiția, dar bineînțeles, câștigătorii vor primi cupe, medalii, diplome, iar jucătorii remarcați vor fi premiați cu trofee individuale”, a declarat acesta pentru cotidianul Zi de Zi.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE