Donează un ghiozdan cu rechizite Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 218 Vizualizări

Donează un ghiozdan cu rechizite

În perioada 18 august-3 septembrie se desfășoară campania Un ghiozdan, o șansă la educație.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, Arhiepsicopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei, prin Sectorul Social-Misionar, Structura Social-filantropică  din județul Mureș și Departamentul de tineret și Biroul de cateheză, Structura de tineret pentru județul Mureș lansează campania intitulată Un ghiozdan, O șansă la educație pentru elevii din comunitățile rurale defavorizate ale județului Mureș, pentru a veni în sprijinul copiilor din comunitățile rurale defavorizate din județul Mureș, prin oferirea de ghiozdane complet echipate cu rechizite școlare.

Puteți sprijini prin donarea unui ghiozdan cu rechizite școlare corespunzătoare următoarelor clicluri de învățământ: primar, inclusiv clasa zero, ciclul gimnazial, ciclul liceal

Donațiile pot fi aduse la Biserica Ortodoxă Adormirea Maicii Domnului din cartierul Unirii, str. Voinicenilor, nr. 83, la Biserica Ortodoxă Sf. Efrem cel Nou-Parohia Sântana de Mureș, sector 2, str. Cimitirului, nr. 509F sau puteți suna la numerele de telefon pr. Silviu Jimborean 0741564717, Inspector de tineret pentru județul Mureș și pr. Mihai Dumitrescu 0747962507, Inspector social în județul Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE