Medalii importante pentru sportivii mureșeni la Culturism și Fitness Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2142 Vizualizări

Medalii importante pentru sportivii mureșeni la Culturism și Fitness

Cea de-a doua zi a Campionatului Național de Culturism și Fitness a adus noi medalii pentru sportivii mureșeni.

Bogdan Adrian Suciu a obținut locul II la categoria Senior Men’s Bodybuilding, 75 de kilograme. La feminin, Cristina Gyepesi a obținut medalia de bronz la categoria Senior Women’s Wellness Fitness, 163 centimetri.

În cea de-a treia zi s-au mai bifat reușite pentru sportivii din cadrul Clubului Sportiv Universitar (CSU) din Târgu Mureș.

Astfel, Andra Dinică s-a clasat pe locul II la categoria Senior Bikini Fitness, 166 centimetri, iar Sergiu Istvan s-a clasat tot pe locul II la categoria Senior Men’s Physique +182 centimetri.

Vay Alpár a obținut medalia de argint la categoria Senior Men’s Physique, 170 centimetri. Paula Frandeș a luat locul IV la Senior Bikini Fitness, 166 centimetri, Denisa Mera a luat locul V la Senior Bikini Fitness, 158 centimetri, iar Paula Frandeș și Sergiu Istvan au urcat pe locul IV la categoria Senior Fit-Pairs open.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina CSM, la aceste rezultate s-au mai adăugat alte două medalii de aur și trei de bronz în competiția internațională Romanian Grand Prix IFBB.

Denisa Mera a obținut o medalie de aur la categoria Women’s Bikini, 162 centimetri și o medalie de bronz la Overall Bikini. Sergiu Istvan a luat medalia de aur la categoria Men’s Physique + 179 centimetri și medalia de bronz la categoria  Overall Men’s Physique, iar Attila Jankó s-a clasat pe locul III la categoria Men’s Physique, 173 centimetri.

În ultima zi a competiției au evoluat categoriile master, unde Clubul Sportiv Universitar din Târgu Mureș a fost reprezentat de Eugen Canceroschi, care s-a clasat pe locul IV la categoria Master Men’s Physique 45-49 ani open.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE