Una caldă, una rece, pentru CSM Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 435 Vizualizări

Una caldă, una rece, pentru CSM Târgu Mureș

Echipa de baschet din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) din Târgu Mureș a jucat două meciuri de pregătire în care antrenorii echipei au testat mai multe variante și formule de joc.

„A revenit și căpitanul echipei, Sánta Szabolcs, dar și Jakob Lowrance, așa că pe postul pe pivot, echipa a avut un plus față de primele două jocuri de pregătire. Având în vedere regula cu doi români pe teren, antrenorii noștri trebuiau să găsească formulele cele mai bune de rotație”, se precizează pe pagina web a CSM Târgu Mureș.

Rezultate: CSM Târgu Jiu – CSM Târgu Mureș 78-71 (18-16, 21-20, 19-25, 20-10), CSM Târgu Mureș – CS Vâlcea 87-79 (26-16, 24-21, 18-16, 19-26).

„Sunt mulțumit de evoluția jucătorilor și mă bucur că atât Szabi Sánta, cât și Jakob Lowrance au avut evoluții mulțumitoare, chiar bune. Bineînțeles că încă chimia între jucători nu este perfectă, dar până la primele meciuri oficiale vom fi pregătiți. Urmează o săptămână de antrenamente, după care ne deplasăm la un turneu puternic la Sibiu, ultimul test înainte de Cupa României”, a declarat antrenorul George Trif.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE