Cupa României la baschet, grupă la Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 277 Vizualizări

Cupa României la baschet, grupă la Târgu Mureș

Miercuri, 13 septembrie, a avut loc o conferință de presă organizată la sediul Clubului Sportiv Municipal (CSM) din Târgu Mureș, înaintea începerii startului sezonului oficial în baschetul masculin. Târgu Mureș va găzdui în perioada 15-17 septembrie una dintre grupele Cupei României.

La conferința de presă au luat parte antrenorul principal George Trif, antrenorul secund Vlad Pora, precum și căpitanul echipei, Szabolcs Sánta, și jucătorii Jakob Lowrance și Cristian Mureșan.

Optimism în tabăra mureșeană

Antrenorul principal George Trif a vorbit despre perioada de pregătire a sportivilor care a fost destul de lungă și intensă, neavând tot lotul de la început la dispoziție.

„Sperăm să abordăm aceste meciuri cât mai bine, să reușim să ne calificăm în 1-8. Acesta este un target. Grupa în care am fost repartizați, cu Galați și Focșani este accesibilă, dar nu ușoară. Vom juca pe teren propriu în fața propriilor suporteri”, a declarat acesta.

Antrenorul secund Vlad Pora consideră că această perioadă de pregătire a reușit să unească echipa.

„Părerea mea este că ușor se va crea acea chimie de care avem nevoie în vederea acestor meciuri oficiale. Băieții sunt foarte pregătiți. Cu sigranță vom avea două meciuri foarte bune și ne dorim calificarea în Final League. Sunt bucuros că nu avem probleme majore de sănătate după această perioadă de pregătire și meciuri”, a precizat acesta.

Căpitanul echipei, Szabolcs Sánta, a vorbit despre cum vede echipa în momentul actual, scoțând în evidență faptul că au ajuns să devină o familie.

„Mă bucur că acest turneu a ajuns la Târgu Mureș. Este un avantaj foarte mare. Toată lumea știe că și anul trecut am fost o echipă bună pe teren propriu. Important este să fim motivați, implicați și să respectăm indicațiile antrenorilor și să bifăm primul obiectiv al acestui sezon”, a spus acesta.

Americanul Jakon Lowrance a vorbit despre revenirea sa la Târgu Mureș și despre cum vede el echipa acum.

„Am colegi de echipă foarte buni și doi antrenori la fel de buni. Țelurile echipei s-au aliniat cu țelurile noastre personale, adică de a promova în Final League, exact cum orice altă echipă își dorește. Fiecare înceracă șă își facă treaba, să se concentreze pe joc, având în vedere că a fost un sezon dificil”, a precizat acesta.

Cristian Mureșan a luat și el cuvântul susținând faptul că perioada de pregătirea a fost reușită.

„Din punct de vedere baschetbalistic deja ne cunoaștem toți coechipierii. Mergem în weekend să câștigăm ambele meciuri și ne așteptăm toți fanii să vină și să ne susțină”, a precizat acesta.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE