Armata angajează soldați și gradați profesioniști în județul Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2582 Vizualizări

Armata angajează soldați și gradați profesioniști în județul Mureș

Biroul Informare Recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Mureş, aduce la cunoştinţa celor interesaţi faptul că până la data de 29 septembrie 2023 se desfăşoară o activitate de înscriere a candidaţilor în vederea participării la procesul de recrutare pentru categoria soldați/gradați profesioniști.

Potrivit informațiilor furnizate de către lt. col. Constantin Popa, comandantul Centrului Militar Județean Mureș, din totalul de 2.531 de locuri disponibile pentru acestă serie de formare, la nivelul județului Mureș sunt disponibile 14 locuri, 9 locuri la Unitatea Militară (UM) 01010 și UM 01016 din Târgu Mureș și 5 locuri la UM 01752 Sighișoara.

”Criteriile de recrutare a candidaților sunt următoarele: vârsta cuprinsă între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire; absolvenți cel puțin ai primilor doi ani de studiu din învățământul secundar superior, în condițiile prevăzute de Legea Educației Naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare; permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C, eliberat de către autorităţile române – doar pentru arma Auto şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma Geniu”, a precizat lt. col. Constantin Popa.

Pentru mai multe informații, consiliere de specialitate şi înscriere, persoanele interesate sunt rugate să se adreseze Biroului Informare-Recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Mureș, situat în municipiul Târgu Mureș, strada Rozelor nr. 11, telefon 0265-250.642, sau la sediul unităților militare din județul Mureș la care doresc să depună cerere de înscriere, respectiv UM 01010 Târgu Mureș, strada Nicolae Bălcescu nr. 23, UM 01016 Târgu Mureș, Bulevardul Cetății nr. 43 și UM 01752 Sighișoara, strada Nicolae Filipescu nr. 3/A.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE