Spectacol în ringul de box, la Ungheni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1027 Vizualizări

Spectacol în ringul de box, la Ungheni

Sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Emil Drăgan” din orașul Ungheni a găzduit vineri, 15 septembrie, prima ediție a evenimentului Gala de Box ”Cupa Unirii”.

În cadrul competiției, zeci de sportivi, atât la masculin cât și la feminin, afiliați la 15 cluburi sportive reprezentând cinci județe ale țării, s-au întrecut în ring la diferite categorii de greutate.

Deși aflată la prima ediție, Gala de Box ”Cupa Unirii” a strâns în sală de sport zeci de copii, tineri și părinți la un loc, care și-au susținut favoriții atât în timpul meciurilor, cât și la festivitatea de premiere.

”Este de apreciat faptul că spectatorii care au ales în acest sfârșit de săptămână să fie prezenți la această gală sportivă, deși pentru prima dată în orașul nostru un astfel de eveniment, au rămas alături de pugiliști până la ultimul meci! Mă bucur că reușim să stârnim interesul locuitorilor orașului și ai satelor aparținătoare cu astfel de evenimente care înseamnă de altfel disciplină, multă muncă în sala de antrenament, fair-play, profesionalism și desigur o activitate sănătoasă în formarea copiilor și a tinerilor indiferent de sportul practicat! Voi rămâne deschis în organizarea sau susținerea unor astfel de evenimente, la care să aibă acces publicul larg și în special tinerii din comunitatea noastră!”, a declarat Victor Prodan, primarul orașului Ungheni.

Evenimentul a fost coordonat de clubul sportiv Ring Box Târgu Mureș în parteneriat cu Primăria Orașului Ungheni și a avut ca protagoniști la categoriile de greutate de la 33 de kilograme până la plus 80 de kilograme, la masculin și feminin, de la cluburi precum: Stejarul Daneș, Potaisa Turda, CS Turda, Dacia Orăștie 2010, Box Club Gilău, ACS Speranța Jucu, CS Ring Box Târgu Mureș, ACS Jucu, Câmpia Turzii, Bene Regaz Miercurea Ciuc, Voința Cluj, CSM Miercurea Ciuc, RB Bad Boy și Universitatea Cluj.

Gala de box a fost arbitrată de către Claudiu Târnovean din Târgu Mureș și Viorel Nedelcu din Câmpina.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE