Transfer important reușit de CSU Scott Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 322 Vizualizări

Transfer important reușit de CSU Scott Târgu Mureș

Reprezentanții Clubului Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș au anunțat vineri, 22 septembrie, că Patrick Pescaru este noul membru al echipei de mountain bike CSU Scott. 
La 21 de ani, Patrick Pescaru pedalează de un deceniu. Noul rider al echipei este membru al lotului olimpic și național de MTB, convocări pe care le-a obținut cu multă dedicare și disciplină pentru acest sport frumos, și deopotrivă extrem de solicitant.
”Campion național al sezonului curent la probele de cross-country olympic (XCO) și short-track (XCC), cu 15 titluri de campion național și trei titluri de campion balcanic, Patrick Pescaru se evidențiază în rândul celor mai buni tineri atleți din țară. Performanțele sale se extind dincolo de granițe, aducându-i un loc cinci la Campionatul European din 2022, în proba de cross-country eliminator (XCE) și un loc 25, anul acesta, la short-track, în Portugalia. În august a confruntat scena internațională la Campionatul Mondial de XCO din Scoția, obținând un lăudabil loc 68, și a dat tot ce a avut la Cupa Mondială Lenzerheide, unde s-a clasat pe poziția 75. Însetat de realizări și mai mari, Patrick Pescaru își propune să participe și să își lase amprenta la cele mai importante competiții naționale și internaționale de mountain bike”, se menționează în comunicat.
CSU Scott este o echipă de mountain bike formată din cicliști profesioniști, ce activează din anul 2021 în cadrul CSU Târgu Mureș, sub umbrela Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

”Cu o istorie competițională bogată și cu o pasiune comună pentru această disciplină, membrii echipei reprezintă o combinație de talent, experiență și determinare”, se mai precizează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE