Noi succese pentru sportivii de la CSU Scott Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 129 Vizualizări

Noi succese pentru sportivii de la CSU Scott Târgu Mureș

Sportivii din cadrul Clubului Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș au devenit câștigători ai Cupei României la XCO. În urma celor cinci etape ale Cupei Naționale la disciplina cross-country olympic (XCO), riderii din cadrul CSU Scott au bifat podiumul la toate categoriile.

Potrivit paginii de Facebook a CSU Târgu Mureș, Roberto Berța este câștigătorul Elite, unde Lucian Logigan a urcat pe podium pe etapa a III-a. La categoria sub 23 de ani s-a impus Răzvan Grec pe locul I, iar Elias Hozat a devenit cel mai bun dintre juniori, ieșind pe locul I. La cadeți, Iana Balteș și-a adjudecat bronzul.

În ultima etapă parcursă ieri, sportivii s-au clasat astfel: Roberto Peque a luat argintul la Elite, Răzvan Grec a obținut bronzul la categoria U23, iar Szakacs Máté a obținut bronzul la juniori, în timp ce Iana Balteș a obținut aurul la cadeți. Cu probleme tehnice, Lucian Logigan și Elias Hozat au terminar cursa pe locul IV”, se precizează pe pagina de Facebook a CSU Târgu Mureș. Câștigătorii au fost premiați în acest weekend la Câmpulung Muscel într-o atmosferă de excepție a gazdelor MTB Academy, Riders Club, reprezentanților FRC și iubitorilor de biciclete.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE