IMPORTANT! Restricții de circulație mâine după-masă, în zona Azomureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6551 Vizualizări

IMPORTANT! Restricții de circulație mâine după-masă, în zona Azomureș!

Reprezentanții combinatului Azomureș din Târgu Mureș au publicat, pe pagina de Facebook a companiei, informații noi despre operațiunea de demolare a unui turn care va avea loc joi, 28 septembrie, după ora 17.00.

Potrivit sursei citate, vor fi instituite ”restricții de circulație pentru operațiunea de demolare a turnului de răcire Azomureș – culoare albastră în partea de sus, valabile în exteriorul platformei”.

”Demolarea prin implozie controlată este programată să se desfășoare la ora 17.45 (ora exactă poate suferi modificări în funcție de situația din teren). Direcția de cădere a turnului va fi către incinta Azomureș, astfel că nu sunt așteptate situații deosebite în afara platformei și a zonei de siguranță stabilită pe un cerc cu o rază de 200 de metri. Demolarea în sine, după detonarea explozibililor durează câteva secunde. Este de așteptat să se creeze un nor de praf, care ar trebui să se disperseze în câteva zeci de secunde, în funcție de condițiile meteo. Dacă întâmpinați vreo problemă și considerați că vă aflați într-o situație de pericol, apelați 112”, au anunțat reprezentanții companiei Azomureș.

Măsuri stabilite de Comitetul Local pentru Situații de Urgență Târgu Mureș:

– În intervalul orar 17.30 – 18.15 (sau în funcție de decizia altfel ce va fi anunțată la Punctul de comandă) se restricționează circulația vehiculelor și a pietonilor de la sensul giratoriu Metro – strada Viilor (Cristești) și se dirijează pe trasee ocolitoare de către polițiștii rutieri. Efective de jandarmi și polițiștii locali se asigură de păstrarea ordinii publice.

– În intervalul orar 17.30 – 18.15 (sau în funcție de decizia altfel ce va fi anunțată la Punctul de comandă) CFR Târgu Mureș ia măsuri pentru restricționarea circulației pe calea ferată între Stația Târgu Mureș Sud – Stația Târgu Mureș.

– În intervalul orar 17.30 – 18.15 (sau în funcție de decizia altfel ce va fi anunțată la Punctul de comandă) Transport Local Târgu Mureș asigură transportul călătorilor pe rute ocolitoare.

– În intervalul orar 17.30 – 18.15 (sau în funcție de decizia altfel ce va fi anunțată la Punctul de comandă) se restricționează circulația auto și pietonală în incinta parcării Promenada Mall.

– În intervalul orar 17.30 – 18.15 (sau în funcție de decizia altfel ce va fi anunțată la Punctul de comandă) se restricționează circulația salariaților și a clienților din stația de carburanți Rompetrol, strada Gheorghe Doja.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE