Home / Slider / IMPORTANT! Restricții de circulație mâine după-masă, în zona Azomureș!

IMPORTANT! Restricții de circulație mâine după-masă, în zona Azomureș!

Distribuie

Reprezentanții combinatului Azomureș din Târgu Mureș au publicat, pe pagina de Facebook a companiei, informații noi despre operațiunea de demolare a unui turn care va avea loc joi, 28 septembrie, după ora 17.00.

Potrivit sursei citate, vor fi instituite ”restricții de circulație pentru operațiunea de demolare a turnului de răcire Azomureș – culoare albastră în partea de sus, valabile în exteriorul platformei”.

”Demolarea prin implozie controlată este programată să se desfășoare la ora 17.45 (ora exactă poate suferi modificări în funcție de situația din teren). Direcția de cădere a turnului va fi către incinta Azomureș, astfel că nu sunt așteptate situații deosebite în afara platformei și a zonei de siguranță stabilită pe un cerc cu o rază de 200 de metri. Demolarea în sine, după detonarea explozibililor durează câteva secunde. Este de așteptat să se creeze un nor de praf, care ar trebui să se disperseze în câteva zeci de secunde, în funcție de condițiile meteo. Dacă întâmpinați vreo problemă și considerați că vă aflați într-o situație de pericol, apelați 112”, au anunțat reprezentanții companiei Azomureș.

Măsuri stabilite de Comitetul Local pentru Situații de Urgență Târgu Mureș:

– În intervalul orar 17.30 – 18.15 (sau în funcție de decizia altfel ce va fi anunțată la Punctul de comandă) se restricționează circulația vehiculelor și a pietonilor de la sensul giratoriu Metro – strada Viilor (Cristești) și se dirijează pe trasee ocolitoare de către polițiștii rutieri. Efective de jandarmi și polițiștii locali se asigură de păstrarea ordinii publice.

– În intervalul orar 17.30 – 18.15 (sau în funcție de decizia altfel ce va fi anunțată la Punctul de comandă) CFR Târgu Mureș ia măsuri pentru restricționarea circulației pe calea ferată între Stația Târgu Mureș Sud – Stația Târgu Mureș.

– În intervalul orar 17.30 – 18.15 (sau în funcție de decizia altfel ce va fi anunțată la Punctul de comandă) Transport Local Târgu Mureș asigură transportul călătorilor pe rute ocolitoare.

– În intervalul orar 17.30 – 18.15 (sau în funcție de decizia altfel ce va fi anunțată la Punctul de comandă) se restricționează circulația auto și pietonală în incinta parcării Promenada Mall.

– În intervalul orar 17.30 – 18.15 (sau în funcție de decizia altfel ce va fi anunțată la Punctul de comandă) se restricționează circulația salariaților și a clienților din stația de carburanți Rompetrol, strada Gheorghe Doja.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Bărbat bătut și tâlhărit de cinci indivizi în gara din Sighișoara

Distribuie Polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Mureș au reținut 5 bărbați bănuiți de o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.