Bilanțul Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 886 Vizualizări

Bilanțul Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș

Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș a desfășurat în primele nouă luni ale anului 2023 peste 5.300 de misiuni în județele Mureș, Harghita, Alba și Bistrița-Năsăud.

În acest interval de timp, jandarmii mureșeni au fost prezenți la aproximativ 400 de evenimente, cele mai semnificative, din perspectiva numărului mare al participanților, fiind: Rusaliile Catolice de la Șumuleu Ciuc, evenimentele comemorative din 10 și 15 martie, precum și diverse festivaluri și manifestări culturale, cum ar fi Untold, Festivalul Love Reghin Day & Night, Vibe, Maris Fest, Festivalul Văii Mureșului sau Festivalul Văii Gurghiului.

”Misiunile s-au desfășurat fără incidente majore care să afecteze ordinea și siguranța publică. Colegii noștri au intervenit în peste 950 de cazuri, rezolvând diverse situații, de la aplanarea conflictelor până la înlăturarea prezenței animalelor sălbatice din zonele rezidențiale sau constatând infracțiuni precum furturi în magazinele din centre comerciale”, a informat Biroul de presă al instituției.

Conform aceleiași surse, în perioada raportată Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș a executat peste 400 de acțiuni în cooperare cu Poliția și Brigada de Combatere a Crimei Organizate și aproximativ 100 de misiuni în colaborare cu autoritățile care gestionează activitatea silvică și piscicolă, pentru combatetea tăierilor ilegale de arbori și a braconajului piscicol.

”Rezultatele acestor eforturi au fost: 23 de infracțiuni constatate, 51 de autori reținuți și 1.278 de sancțiuni contravenționale aplicate, din care amenzi în valoare de 185.525 de lei. În plus, colegii noștri au desfășurat activități preventive și educative în școli, atât pe timpul anului școlar cât și în tabere, în perioada vacanței de vară. Rămânem la datorie!”, a mai transmis sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE