Debut cu dreptul pentru Mures-Monsters la CNFA Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 200 Vizualizări

Debut cu dreptul pentru Mures-Monsters la CNFA

Campionatul Național de Fotbal American 2023 (CNFA) se derulează în acest an cu doar patru echipe. Este vorba despre Mures-Monsters, Cluj Crusaders, Bucharest Rebels și Resita Locomotives.

Astfel, prima etapă a adus pe poziție echipa Reșița Locomotives care a jucat în deplasare la Bucharest Rebels, duminică, 24 septembrie. Meciul s-a încheiat cu victoria bucureștenilor care au învins cu scorul de 44-27.

La o sâptămână distanță, echipa Cluj Crusaders s-a deplasat la Târgu Mureș pentru a juca cu echipa Mures-Monsters pe terenul sintetic de pe Stadionul Transil din Târgu Mureș. Meciul s-a încheiat cu scorul de 21-30, victoria fiind adjudecată de mureșeni.

Potrivit paginii de Facebook a Ligii Echipelor de Fotbal American, după prima etapă încheiată din cadrul campionatului, Bucharest Rebels se află pe primul loc în clasament cu un punct în urma victoriei. Imediat după, urmează Mures-Monsters tot cu un puct în urma meciului câștigat împotriva echipei Cluj Crusaders.Pe locul trei s-a clasat Cluj Crusaders, iar ultimul loc este ocupat de Resita Locomotives.

Astfel, sâmbătă, 14 octombrie mureșenii vor juca împotriva echipei Bucharest Rebels

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE