Sală de baschet inaugurată la Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 713 Vizualizări

Sală de baschet inaugurată la Târgu Mureș

Municipiul Târgu Mureș s-a îmbogățit în această toamnă cu o nouă sală de sport aparținătoare Clubului Sportiv Gladius Lucky Dragons.

Astfel că, la data de 15 septembrie, în cadrul evenimentului de inaugurare a sălii au luat parte cofondatorul Clubului de Baschet Gladius Lucky Dragons Târgu Mureș și antrenorul de baschet, Vlad Pora.

Această nouă sală este un element cheie în ceea ce privește baschetul juvenil mureșean, promovând sportul și importanța acestuia. Având un număr mare de copii dornici de a face sport și de a duce reușitele la un nivel de performanță, conducerea  Gladius Lucky Dragons se mândrește cu această reușită.

Astăzi avem un eveniment dedicat inaugurării sălii de baschet. Evenimenul se derulează împreună cu Fundația Regală Margareta a României. Am avut două workshop-uri dedicate companiilor. Primul a fost al lui Zoltan Veres care este expert în inteligență emoțională, iar al doilea a fost prezentat de către Cristian Gheorghe, expert în marketing sportiv”, a declarat acesta.

Pentru Clubul Gladius Lucky Dragons inaugurarea acestei săli este un pas foarte important, reușind să se ofere celor mici mai multe antrenamente. Totodată, acesta este un element cheie pentru organizarea mai multor competiții sportive destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-17 ani, însă se dorește o extindere pentru a se putea adresa și celor mai mici cu vârtsa cuprinsă între 2-6 ani printr-un program special.

Ne facem programul în funcție de nevoile noastre. Nu depindem de alte cluburi. Suntem al doilea club de baschet care are o sală privată, dar în aceasta se vor desfășura și competiții. În prezent avem aproximativ 400 de copii, împărțiți în 21 de grupe și ne desfășurăm activitatea în alte 6 săli de baschet, pe lângă aceasta, de la unitățile de învățământ din Târgu Mureș”, a mai declarat acesta.

În sezonul competițional trecut, sportivele din cadrul acestui club sportiv au devenit campioane naționale la categoria Under 15. Nici celelalte fete din 2007 nu s-au lăsat mai prejos, astfel că au devenit vicecampioane naționale.

Vlad Pora a precizat în cadrul evenimentului că eforturile au fost foarte mari pe parcursul unui an și jumătate pentru amenajarea acestei săli.

Suntem puși pe fapte mari. Prin faptul că inaugurăm sala astăzi, ne dorim să progresăm și aici mă refer la participarea în campionate naționale și la organizarea de competiții. Ne mândrim cu ceea ce am făcut până acum ca și rezultate și ne dorim să fim un catalizator pentru echipele de senioare și seniori ale orașului, să putem să ne ținem copilașii în comunitate cu cele mai bune condiții”, a mai adăugat acesta.

La finalul discursurilor a urmat o premiere a partenerilor care au ajutat și au venit cu sprijin în ceea ce privește crearea acestei săli noi.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE