Eșec la baschet în fața campioanei naționale Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 122 Vizualizări

Eșec la baschet în fața campioanei naționale

Echipa de baschet feminin din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș a jucat sâmbătă, 14 octombrie, împotriva campioanei naționale Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe sâmbătă, formația care reprezintă țara în Euroligă.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 35-114 (8-23, 9-35, 6-28, 12-28), iar marcatoarele din cadrul meciului au fost: Plăvițu 9 (2×3), Bobar 8, Mărcuș 6, Cortez 6 (2×3), Ardelean 2, Ciciovan 2, Sólyom 2, alături de acestea jucând și Czimbalmos, Feiseș, Brefelean, Șchiopu și Domokos.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina CSM Târgu Mureș, reprezentanta României în Euroligă a tranșat foarte repede meciul, iar antrenorii Florina Pora și Ionel Brustur au început partida cu Ardelean, Domokos, Cortez, Plăvițu și Sólyom.

Încă de la început s-a văzut diferența dintre cele două echipe care au obiective diferite în acest sezon. Tânăra noastră echipă vrea să-și promoveze jucătoarele talentate, unele încă la vârsta junioratului, ajutate de câteva jucătoare cu mai multă experiență”, se precizează pe pagina CSM.

Cât despre meciul disputat cu echipa campioană, Florina Pora a declarat că lipsa de experineță și-a spus cuvântul, iar după acest moment, își doresc să facă toate meciurile mult mai bune.

Am fost foarte curajoși în acest meci. Trebuie să fim mult mai clari în decizii și în ceea ce facem. Lipsa noastră de experiență și emoțiile și-au spus cuvântul, mai ales la junioare. Probabil și ale mele, deoarece în această seară a fost debutul meu și al junioarelor. Nu aici este targhetul nostru. Vreau să cresc echipa și să unesc aceste fete. Campionatul este lung, abia am început. Îmi doresc un start bun”, a declarat aceasta.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook CSM Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE