Dumitrița Gliga (PSD), reacție la ”alianța anti Soós” propusă de PNL: ”Trebuie în primul rând să vorbim despre un proiect” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1095 Vizualizări

Dumitrița Gliga (PSD), reacție la ”alianța anti Soós” propusă de PNL: ”Trebuie în primul rând să vorbim despre un proiect”

Liderul liberalilor din județul Mureș, Ciprian Dobre, a anunțat marți, 17 octombrie, că formațiunea politică pe care o reprezintă va susține pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, la alegerile locale din 2024, ”o persoană competentă” agreată de mai multe formațiuni politice, societatea civilă și mediul academic care ”să ia locul proastei administrații reprezentate de Soós.”

”Partidul Național Liberal cheamă și invită toate forțele politice reprezentate în Târgu Mureș sau nereprezentate în Consiliul Local, cheamă și invită societatea academică din Târgu Mureș, mediul non-guvernamental, la discuții pentru a găsi această persoană care poate reprezenta alternativa pentru administrația Soós”, a declarat Ciprian Dobre, într-o conferință de presă.

Reacția președintelui PSD Mureș

Președintele PSD Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a răspuns în mod pozitiv solicitării cotidianului Zi de Zi și a reacționat marți, 17 octombrie, la declarația liderului PNL Mureș.

Redăm, în rândurile de mai jos, declarația politică a președintelui PSD Mureș:

”Vedem dacă este o chestiune serioasă, căci la modul cum e abordată de PNL și ținând cont de realități, nu pare. În acești ultimi 3 ani, la guvernarea locală, adică la conducerea municipiului Târgu Mureș, avem alianță UDMR – PNL. Să vii să spui că ești împotriva primarului și doar el e de vină, când tu ai viceprimar PNL la Târgu Mureș, pare doar o declarație politică de inducere în eroare a electoratului. Trebuie în primul rând să vorbim despre un proiect, o strategie de dezvoltare pentru Târgu Mureș, nu despre persoane. Desigur, susținem soluția care se va dovedi serioasă și pentru binele comunității. Întotdeauna au fost discuții, negocieri politice înaintea alegerilor, dar mult mai important este ce își dorește comunitatea.”

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE