Weekend plin de emoții pentru voleibalistele mureșene Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 133 Vizualizări

Weekend plin de emoții pentru voleibalistele mureșene

Ziua de sâmbătă, 14 octombrie, a fost una plină de emoții pentru echipa de volei feminin din cadrul Clubului Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș, deoarece echipa de senioare a participat la cel de-al doilea meci din noul sezon competițional.

Meciul din Divizia A2 disputat dintre CSU Târgu Mureș și CSM Sighet, în care mureșenecele au jucat în deplasare, acestea și-au adjudecat victoria, câștigând meciul cu scorul de 3-1 în fața adversarelor.

Victorie în Divizia A1

În următorul meci din Divizia A1, fetele s-au întors acasă de la Bacău cu o altă victorie de 3-0 (21/25, 10/25, 15/25).

Am controlat întregul joc datorită disciplinei tactice colective. Jucătoarele nostre mai tinere au arătat că au potențial, iar cele cu experiență și-au asumat responsabilitatea. Astfel, Bacău s-a aflat tot timpul sub presiune. Această victorie a venit la momentul potrivit, pentru a oferi echipei noastre încredere și ritm”, a declarat antrenorul principal al senioarelor, Julien Van der Vyver.

Potrivit CSU, Antonia Gheți a fost inclusă în echipa ideală (Dream Team) a acestei etape. Cele mai multe puncte au fost marcate de Esdelle Krystle.

Sâmbătă, 21 octombrie, fetele de la CSU vor întâlni pe terenul propriu de la Sala Sporturilor „Dr. Anton Pongrácz” echipa de la CSM Lugoj.

Astfel, weekendul tocmai încheiat a venit cu multe succese pentru voleibalistele mureșene pe toate fronturile, atât în Divizia A1, A2, cât și în campionatul național de junioare.

Dincolo de rezultatele înregistrate, întotdeauna vom urmări progresul de la o etapă la cealaltă. În afară de evoluția tehnico-tactică, suntem convinși că și unitatea grupului aduce plusvaloare”, a transmis antrenorul István Bokor.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook CSU Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE