FOTO: Lucrări de infrastructură pietonală și rutieră în Ungheni Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 485 Vizualizări

FOTO: Lucrări de infrastructură pietonală și rutieră în Ungheni

Strada Viitorului din orașul Ungheni a primit miercuri, 18 octombrie, primul strat de asfalt în urma unui proces de pregătire și modernizare implementat în ultima perioadă.
La fel s-a întâmplat și cu strada Prieteniei din orașul Ungheni, în urmă cu o săptămână, când aceasta a primit și stratul de uzură după o serie de lucrări importante desfășurate la structura acesteia.

”Încercăm să profităm de fiecare zi în care vremea ține cu echipele de pe șantiere, pentru a definitiva lucrările pe care le avem în desfășurare! Mă bucur să văd rodul atâtor documentații și proiecte pe care le-am pregătit de-a lungul timpului, acum în implementare și gata de a fi puse la dispoziția locuitorilor noștri. Fie că este vorba despre o rigolă carosabilă, un trotuar sau pregătirea terenului pentru asfaltare, toate aceste aspecte cer foarte mult timp și muncă în spatele biroului, iar în ultimii ani mă bucură să văd faptul că localitățile noastre aparținătoare și orașul nostru, înfloresc de la o zi la alta prin condiții din ce în ce mai bune și mai decente pentru fiecare dintre cetățenii noștri. Voi continua proiectele de modernizare anul acesta atât în oraș, cât și în satele noastre, iar anul viitor vom continua și vom intra desigur și pe celelalte localități cu astfel de lucrări!”, a declarat Victor Prodan, primarul orașului Ungheni.

Lucrările de pe cele două străzi vor fi definitivate în zilele care urmează cu al doilea strat de asfalt, respectiv cu amplasarea rigolelor aferente și a altor elemente specifice proiectelor lor.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE