Înfrângere pe teren propriu la futsal Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 116 Vizualizări

Înfrângere pe teren propriu la futsal

Tinerii jucători ai echipei de futsal din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș au jucat luni, 23 octombrie, un meci din Liga 1, împotriva celor de la ACS West Deva, care s-a dovedit a fi pierdut de mureșeni la final.

Rezultat:

CSM Târgu Mureș – ACS West Deva: 3-8

Marcatorii din cadrul acestui meci au fost Láposi Róbert, Mihai Tătar și Nagy  Norbert.

Probabil presiunea așteptării primei victorii, coroborat cu emoțiile de pe teren propriu au pus amprenta pe jocul echipei noastre. Nici antrenorul coordonator, Cosmin Gherman, nu a găsit antidotul la aceste emoții. Băieții noștri nu și-au găsit ritmul în fața unei echipe destul de experimentată”, se precizează pe pagina de Facebook a CSM.

Potrivit sursei citate, jucătorii au comis multe greșeli în cadrul meciului, mai ales în apărare, unde din mingi pierdute, adversarul a reușit să marcheze. Boda a reușit o dublă în minutul 7, marcând astfel de două ori într-un interval de câteva secunde.

În cea de-a doua repriză, Cosmin Gherman a încercat să-i motiveze pe jucători, iar aceștia au și marcat de trei ori ulterior, dar alte greșeli au adus alte goluri ale adversarilor care au și câștigat partida.

A fost cel mai slab joc al nostru din Liga 1, ne-am bătut singuri făcând cadouri adversarului, practiv Deva nu a avut niciun gol marcat din construcție, au profitat de greșelile noastre. Mergem înainte, urmează un meci cu Șimand, unde trebuie să obținem puncte. Capul sus băieți, suntem în continuare la început de drum”, a declarat antrenorul după meci.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook CSM Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE