Înfrângeri în debutul din Cupa României la volei Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 161 Vizualizări

Înfrângeri în debutul din Cupa României la volei

Joi, 26 octombrie, echipa de volei din cadrul Clubului Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș a jucat în prima manșă a turului de debut din Cupa României cu CSO Voluntari.

Prima fază din tur s-a încheiat cu victoria adversarelor, scorul fiind de 3-0 pentru acestea. Partida de retur a avut loc a doua zi și s-a încheiat cu același scor, victoria fiind de partea adversarelor și de această dată.

Deși meciurile desfășurate pe terenul adversarelor, în Sala „Gabriela Szabo” din București au fost bune, nu au fost suficiente pentru a învinge CSO Voluntari în debutul Cupei României la volei.

Am jucat două partide cu multă energie și spirit de luptă. Nivelul de apărare și acțiunile de blocare au fost ridicate. Am avut un start bun în primele 5 din cele 6 seturi, cu un control bun al serviciului și în preluare. Am fost competitivi și am făcut față momentelor dificile”, a declarat antrenorul principal, Julien Van de Vyver.

Potrivit CSU, Tara Cristea a figurat în topul celor mai buni jucători la blocaj, iar Esdelle Krystle și Samara Rodrigues s-au evidențiat printre cele mai bune marcatoare.

(D.C.)

Sursa foto: Facebook CSU Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE