Medalii aduse acasă de la „Cupa Miercurea Ciuc” Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 120 Vizualizări

Medalii aduse acasă de la „Cupa Miercurea Ciuc”

În perioada 21-22 octombrie a avut loc cea de-a III-a ediție a concursului de înot „Cupa Miercurea Ciuc”, în cadrul căruia au luat parte un număr de 350 de sportivi, de la 19 cluburi diferite din țară.

Sub conducerea antrenorului Molnar Tamas, la această competiție, Clubul Sportiv H2O Team a fost reprezentat de 17 sportivi, unii dintre ei reușind să ocupe câte un loc pe podium.

Potrivit paginii de Facebook H2O Team, Alexia Barabas a obținut două medalii de argint la categoriile 200 metri liber și 200 metri spate, trei medalii de argint la categoriile 100 metri liber, 100 metri spate și 200 metri mixt, dar și două medalii de bronz la categoriile 100 metri fluture și 50 metri liber.

Dragoș Racian și-a adjudecat la finalul concursului trei medalii de argint la categoriile 50 metri liber, 50 metri spate și 50 metri bras, iar Peter Mark a obținut o medalie de bronz la categoria 100 metri liber.

Felicitări și celorlalți componenți ai echipei: Szalo Tekla, Hanna Borșan, Laszlo Dora, Siena Blaga, Eric Moldovan, Peter Erik, Mihnea Buta, Mihai Bernaschi, Jozsa Zonga, Balint Erik, Pol Macarie Matei, Armin Sandor și Csepan Dora pentru munca depusă și pentru îmbunătățirea performanțelor personale”, se precizează pe pagina H2O Team.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE