Cel mai mare circuit Jiu Jitsu Brazilian din lume, la Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 235 Vizualizări

Cel mai mare circuit Jiu Jitsu Brazilian din lume, la Târgu Mureș

Cel mai mare circuit Jiu Jitsu Brazilian din lume a fost prezent pentru a doua oară la Târgu Mureș în weekend-ul tocmai încheiat. Astfel, prin implicarea și organizarea Ronin Training Academy, AJP Tour National Romania a reușit să aducă sportivi în Târgu Mureș, de la academii de Jiu Jitsu internaționale, atât la probea de Gl, cât și la proba de No Gl.

Potrivit paginii de Facebook a Ronin Training Academy, o mare parte dintre sportivii care au participat au reușit să urce și pe podium.

În clasamentul general `Best Academy`, prin rezultatele lor, sportivii noștri au reușit să contribuie la clasarea Absoluto BJJ International, pe locul I, atât la proba de Gl, cât și la proba de No Gl”, se mai precizează pe pagina academiei.

Astfel, aurul a fost adjudecat de următorii sportivi: Maya Cociș, Giulio Gaspar, Giorgio Gaspar, Pamfil Rațiu, Toni Moldovan, Ianis Oltean și Alesia Sanchez. Argintul a fost câștigat de Tudor Togan, Horea Moldovan, Eduard Cucuiet, Lukas Petelean, Mark Cociș, Erik Vintila, Erick Nagy, Alex Nagy și Ioan Pop.

Bronzul însă a fost adjudecat de Ayan Lăcătușu, Amelia Cucuiet, Raul Dubău și Angelo Lăcătușu, iar pe locul IV s-a clasat Dragoș Fărcaș.

Mulțumim academiilor internaționale participante. Mulțumim corpului de arbitrii și echipei tehnice, tuturor colaboratorilor și partenerilor noștri și nu în ultimul rând, colectivului de părinți Ronin Training Academy care au susținut și s-au implicat în organizarea și desfășurarea competiției la cel mai înalt nivel”, se mai precizează pe pagina academiei.

Potrivit informațiilor regăsite pe Wikipedia, Jiu-jitsu brazilian este un sport de contact care se bazează pe lupta la sol și care prin folosirea tehnicilor articulare și a strangulărilor îl forțează pe oponent să renunțe la luptă. Sportul permite folosirea unui arsenal numeros de tehnici de proiectare. Din momentul în care adversarul este la pământ, practicantul este interesat de obținerea unui control cât mai bun, îmbunătățirea poziției față de adversar și finalizarea acestuia printr-o tehnică ce folosește principiul părghiilor.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE