Bronz la „World Combat Games” 2023 Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 115 Vizualizări

Bronz la „World Combat Games” 2023

În perioada 20-30 octombrie s-a desfășurat „World Combat Games” 2023 în Riyadh din Arabia Saudită, competiție la care au participat 1.500 de sportivi, reprezentând 120 de națiuni. Toți acești sportivi s-au întrecut pentru cele 950 de medalii puse în joc la 16 discipline sportive.

Potrivit paginii Agenției Naționale pentru Sport, Tinu Pop din cadrul CS Sportgrup Sakura a ocupat locul III, obținând medalia de bronz în proba de Masculin Para Jiu-Jitsu, Ne-Waza B1, -84 kilograme, deficiențe senzoriale (nevăzători).

În aceeași probă, Csiki Arpad de la CS Red Dragon Reghin a ocupat locul IV.

Felicitări sportivilor și antrenorului Adrian Belean, precum și tuturor celor care au contribuit la aceste rezultate”, se mai precizează pe pagina Agenției.

Potrivit informațiilor publicate pe Wikipedia, World Combat Games (Jocurile Mondiale ale Sporturilor de Combat) este o competiție multi-sportivă internațională organizată de SportAccord, un organism sportiv internațional care reunește federații sportive olimpice și neolimpice.

Totodată, potrivit aceleiași surse, Jujutsu este o artă marțială japoneză. Tehnicile utilizate in Jujutsu conțin în principal proiectări ale adversarului la podea, imobilizări, strangulări, și, un mare număr de tehnici articulare.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Agenția Națională pentru Sport

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE