Florin Crăciun, manager interimar la Spitalul de Urgență Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2173 Vizualizări

Florin Crăciun, manager interimar la Spitalul de Urgență Târgu Mureș

Începând de vineri, 3 noiembrie, funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș este deținută de ec. Florin Crăciun, care a fost numit interimar, pentru o perioadă de 30 de zile, printr-un Ordin al ministrului Sănătății, Alexandru Rafila. În aceeași zi, managerul în exercițiu al instituției, ec. Mariana Cernat, a fost demisă de către ministrul Sănătății.

Interimat de 30 de zile

Florin Crăciun este de profesie economist, deține un masterat în Piețe de capital, iar de-a lungul anilor a ocupat funcția de director al unei sucursale de bancă (5 ani), director general adjunct al unei bănci (un an), director economic al Casei de Asigurări de Sănătate Mureș (un an), director financiar la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș (aproape 8 ani) și director economic la Primăria Municipiului Târgu Mureș (2 ani).

”Am fost numit în funcție pentru o perioadă de 30 de zile, interimar, urmând să asigur buna funcționare a instituției până la expirarea mandatului primit de la ministrul Sănătății, care poate fi prelungit, și până la ocuparea postului prin concurs. Consiliul de Administrație are această obligație prin lege, având în vedere că postul este interimar în momentul de față, să organizeze un concurs pentru ocuparea postului de manager, în condițiile legii”, a declarat luni, 6 noiembrie, pentru cotidianul Zi de Zi, ec. Florin Crăciun.

Noul manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a mai precizat că și-a propus ”asigurarea serviciilor medicale pe termen scurt”, iar pe termen mediu și lung să participe la viitorul concurs organizat de Consiliul de Administrație al instituției, cu aprobarea Ministerului Sănătății.

”Putem detalia obiectivele mele pe termen mediu și lung într-o întâlnire viitoare, bineînțeles dacă voi avea câștig de cauză la viitorul concurs. Am aceste obiective, dar până atunci e prematur să le dezvălui”, a adăugat ec. Florin Crăciun.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE