Futsal: Altă înfrângere pentru mureșeni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 157 Vizualizări

Futsal: Altă înfrângere pentru mureșeni

În weekend-ul tocmai încheiat, echipa de futsal din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș a jucat un alt meci împotriva celor de la CSM Deva.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-3 (0-1), mureșenii pierzând fără niciun gol marcat în fața adversarilor, chiar pe terenul propriu, în Sala Sporturilor „Simon Ladislau” din Târgu Mureș.

Meciul abia a început când adversarii noștri au reușit să deschidă scorul. În minutul 2, Savio Valadares a reușit să introducă mingea în poarta apărată de Mihai Tătar” se precizează pe pagina de Facebook a CSM.

Potrivit sursei citate, în contraatacuri, mureșenii au început să amenințe poarta adversarilor, dar s-a trecut pe lângă șansa egalării. După prima repriză încheiată cu o diferență minimă (scor 0-1), speranțele au crescut pentru repriza secundă, dar tot echipa din Deva a fost cea care a marcat în continuare.

Tot în repriza secundă, s-a ieșit la joc cu 5 contra 4, venind câteva ocazii de partea noastră, însă experiența oaspeților și-a spus cuvântul și astfel, șansele de a marca s-au diminuat.

Totuși, în acest meci s-a văzut munca depusă de către băieți și de către antrenori, am jucat un futsal plăcut și suntem convinși că odată ce jucătorii noștri vor căpăta mai multă experiență, vor veni și victoriile”, se mai precizează pe pagina CSU.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Kádár Csongor Krisztián

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE