Înfrângere pe final la LNBF Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 129 Vizualizări

Înfrângere pe final la LNBF

Echipa de baschet feminin din cadrul Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș a suferit o nouă înfrângere în Liga Națională de Bacshet Feminin (LNBF), în meciul disputat împotriva celor de la Rapid București.

Scorul final:

Rapid București – CSM Târgu Mureș 67-60 (19-5, 19-22, 5-18, 24-15)

Potrivit paginii de Facebook a CSM Târgu Mureș, formația antrenată de Florina Pora a început slab partida de la București, dar a avut o revenire de senzație, însă nu a putut gestiona finalul de joc.

Marcatoarele din cadrul echipei au fost: Dora Ardelean 20 (3×3), + 10 recuperări, Alexis Cortez 16 (4×3), Alexandra Bobar 8, Sólyom Sára 7, Georgiana Plăvițu 5 (1×3), Domokos Kinga 3 și Andreea Feises 1. Au mai jucat și Czimbalmos Timea, Adina Ciciovan și Iris Axintie.

Potrivit CSM, gazdele au luat un avans uriaș în primul sfert, iar de aici a început cursa de urmărie a formației mureșene, care a micșorat diferența la 11 puncte până la pauza mare.

Afertul trei a fost unul de vis pentru fetele noastre. Au reușit un run de 13 puncte prin triplele marcate de Ardelean și Cortez, iar de la 40-30, tabela a arătat 40-43 cu trei minute înaintea ultimului act. Finalul sfertului ne-a prins cu un avantaj de două puncte”, se mai precizează pe pagina CSM.

În ultimul sfert, Cortez a mai reușit o aruncare de la distanță și astfel fetele au avut un avantaj de 5 puncte. La mijlocul actului final, gazdele și-au creat un nou avantaj de 7 puncte. Mureșencele nu s-au dat bătute și s-au apropiat încă o dată la o singură posesie, dar finalul le-a aparținut gazdelor.

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE