Weekend plin de emoții în voleiul mureșean Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 156 Vizualizări

Weekend plin de emoții în voleiul mureșean

Vineri, 3 noiembrie, echipa de volei din cadrul Clubului Sportiv Universitar (CSU) Târgu Mureș a dat startul etapei a V-a din Divizia A1, Divizia A2 și junioare, de la Campionatul Național de Volei.

Astfel, Sala de Sport „Anton Pongrácz” din cadrul UMFST a găzduit primul meci disputat împotriva fetelor de la CSM Alba Blaj. Meciul s-a încheiat cu scorul de   0-3 (18/15, 20/25, 18/25), victoria mergând de partea adversarelor care anul trecut au devenit campioane naționale la volei.

Elena Nedelcu, jucătoarea din cadrul CSU a declarat la final că meciul a fost unul destul de bun: „Evident că am fi putut face multe faze frumoase, dar o să ne antrenăm pentru meciurile următoare, pentru mai multe câștiguri. Experiența mea în Divizia A1 este una destul de copleșitoare, deoarece este prima dată când joc în această divizie și nivelul este foarte ridicat, dar coechipierele mă ajută, mă susțin și mă fac spă trec peste mult mai repede”.

Totodată, această etapă a fost o provocare și pentru Tara Cristea, care speră la rezultate mai frumoase în fața experimentatei Alba Blaj: „Mă simt bine. A fost într-adevăr o provocare. Trecând peste faptul că am pierdut, sper ca în viitor să pot câștiga împotriva acestei echipe”.

Meciul din Divizia A2 s-a disputat sâmbătă, 4 noiembrie, între CSU Târgu Mureș și CS „U” Cluj-Napoca, meci încheiat cu scorul de 2-3 pentru clujence. Cel de-al treilea meci jucat duminică, 5 noiembrie, s-a dat între CSU Târgu Mureș și CSS Avram Iancu Ștei, partidă în care mureșencele au câștigat cu scorul de 3-0.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: George Lucian Benea

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE