Femeie agresată de un bărbat, într-un autobuz din Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 911 Vizualizări

Femeie agresată de un bărbat, într-un autobuz din Târgu Mureș

Un echipaj al Biroului de Siguranță Rutieră din cadrul Direcției Poliția Locală Târgu Mureș a interceptat, în cursul dimineții de vineri, 10 noiembrie, un bărbat care a agresat fizic o persoană de sex feminin în autobuzul care circula pe linia 30B.

”La ora 6.40, polițiștii locali aflați în patrulare în zona centrală au fost alarmați de o martoră la evenimentul petrecut în mijlocul de transport în comun, când un bărbat a agresat fizic și a lovit cu pumnul o femeie ce se îndrepta spre locul de muncă, după care a coborât în stația de la Hotel „Grand”. După legitimarea persoanei agresate și obținerea detaliilor necesare, polițiștii locali au pornit pe urma agresorului, pe care l-au depistat pe strada Artei. După interceptarea bărbatului, acesta a fost predat unui echipaj aparținând Poliției Municipiului Târgu Mureș, în vederea efectuării cercetărilor de rigoare în acest caz”, au informat reprezentanții Direcției Poliția Locală Târgu Mureș.

UPDATE:

În aceeași zi, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a anunțat următoarele:

”Astăzi, 10 noiembrie 2023, polițiștii de proximitate din cadrul Biroului de Ordine Publică Târgu Mureș au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, un bărbat de 39 de ani, din județul Harghita, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Mai exact, în cursul dimineții, polițiștii au fost sesizați pentru a se deplasa pe strada Gheorghe Marinescu din municipiul Târgu Mureș, unde o persoană ar fi fost agresată fizic.

La fața locului, din primele verificări efectuate, precum și din relatările victimei, o femeie din Târgu Mureș, a reieșit faptul că, în timp ce aceasta se afla într-un mijloc de transport în comun, o persoană necunoscută i-ar fi aplicat în mod spontan o lovitură, ulterior părăsind în fugă autobusul într-o stație.

Persoana în cauză a fost depistată la scurt timp prin sprijinul unui echipaj din cadrul Direcției Poliție Locală, fiind vorba, conform identificării, despre un bărbat de 39 de ani, din județul Harghita.

Acesta a fost condus la sediul Poliției municipiului Târgu Mureș în vedere clarificării situației de fapt, dar și la o o unitate medicală de specialitate, pentru efectuarea unei evaluări psihiatrice.

La aceeași dată, în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus față de acesta măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Mureș, în vederea executării măsurii.

Cercetările în cauză sunt efectuate în cadrului unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de _lovire sau alte violențe_, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE