Furt din locuință investigat de Poliția Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 546 Vizualizări

Furt din locuință investigat de Poliția Mureș

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Band au pus în aplicare, la data de 21 noiembrie, patru mandate de percheziție domiciliară, în comuna Band și orașul Ungheni, pentru documentarea activității infracționale a doi tineri, bănuiți de furt calificat.

”Din cercetările polițiștilor a reieșit faptul că, în noapte de 6/7 noiembrie, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție într-o anexă a unei locuințe din localitatea Petea, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice și aparate sau dispozitive electronice, precum tablete, telefoane mobile, boxe audio, un monitor și un router wireless. La percheziții, polițiștii au găsit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, o parte din uneltele electrice sustrase, dar și telefoane mobile, prejudiciul fiind astfel recuperat parțial. De asemenea, cu aceeași ocazie, au fost identificate persoanele bănuite de săvârșirea faptei, respectiv doi tineri, de 25 și 15 ani, din comuna Band”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Urmare a probatoriului administrat, față de tânărul de 25 de ani, polițiștii au dispus măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

”Acesta a fost condus sub escortă și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș. Activitățile au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș și a polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic și Secției 4 Poliție Rurală Ungheni. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș”, a mai informat sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE