Victorie clară în Liga I la baschet Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 105 Vizualizări

Victorie clară în Liga I la baschet

Echipa de baschet din cadrul CSM Târgu Mureș antrenată de Faragó Péter a câștigat clar confruntarea cu echipa din Ploiești.

Potrivit CSM, rezultatul final a fost următorul:

CSM 2 Târgu Mureș – CSM 2 Petrolul Ploiești: 87-78 (20-18, 30-23, 23-21, 14-16)

Marcatorii echipei au fost: Bot Róbert 31 (5×3), Vlad Nistor 14 (1×3), David Smeu 14 (4×3), Cristian Mureșan 13+ 11 recuperări, Major Koppány7 (1×3), Patrick Ghiță 4 și Anthony Hadar 4. Au mai jucat și Cătălin Man, Filip Togănel și Székely Zsolt.

„Partida a început într-o notă echilibrată. La finalul primului sfert aveam 2 puncte în față. În sfertul doi am accelerat jocul și printr-un joc colectiv bun am reușit să trecem de borna celor 10 puncte, chiar dacă pauza mare ne-a prins doar la +9”, se precizează pe pagina de Facebook a CSM.

Potrivit aceleiași surse, sfertul al treilea a fost decisiv. Cu o apărare atentă, mureșenii au reușit să creeze un avantaj de 21 de puncte pe tabelă. După avantajul creat, băieții de la CSM le-au permis oaspeților să revină la 11 puncte, înaintea ultimului sfert.

În ultimele 10 minute ale meciului, băieții au gestionat foarte bine avantajul primit și astfel, au obținut a patra victorie la rând. Astfel, echipa noastră are un palmares de 5/2 meciuri, după 7 meciuri (8 etape) și se află pe locul II în clasamentul grupei B.

Băieții noștri mai au două meciuri de jucat anul acesta care se vor desfășura în data de 9 și de 10 decembrie la București, împotriva celor de la CAS Total Sport, respectiv CSU ASE.

Diana CĂRBUREAN

Suras foto: depositphotos.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE