Kozma Mónika, sărbătorita zilei Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 604 Vizualizări

Kozma Mónika, sărbătorita zilei

Zi specială vineri, 8 decembrie, pentru Kozma Mónika, președinte și director executiv al Fundației Pro Economica, vicepreședinte al Organizației Femeilor Antreprenor din UGIR și consilier județean în Consiliul Județean Mureș, care adaugă încă o floare în frumosul buchet al vieții.

De profesie economist și expert în administrație publică și UE, Kozma Mónika este omul care s-a încăpățânat să demonstreze, prin activitatea sa prolifică din cadrul Fundației Pro Economica, și nu numai, că România este țara în care ”se poate”.

”Subliniez că sunt foarte mândră de echipa mea și sunt oameni minunați cu care lucrez și mă ajută întotdeauna, eu așa cred că noi cu toții la Fundație și, bineînțeles, partenerii noștri, cumva am reușit ceea ce rar se poate: să fim oameni buni, cu idei bune, la locul și timpul potrivit împreună și atunci se poate să ajungem să avem vise împlinite”, a mărturisit sărbătorita zilei de astăzi în urmă cu un an, la o ediție a TEDxCornisa organizată la Târgu Mureș.

Redacția și administrația cotidianului Zi de Zi și a revistei economice Transilvania Business îi transmite sărbătoritei zilei de astăzi cele mai sincere gânduri de sănătate, și să aibă parte de multă putere de muncă, inspirație și împliniri personale și profesionale, alături de tradiționala urare de La Mulți Ani! Boldog születésnapot!

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE