VIDEO. ”Zi tot, cu Alex Toth!”. Bursă de locuri de muncă organizată simultan în șase orașe mureșene Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 27 Vizualizări

VIDEO. ”Zi tot, cu Alex Toth!”. Bursă de locuri de muncă organizată simultan în șase orașe mureșene

Directorul executiv al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mureș, Gheorghe Ștef, a participat luni, 29 aprilie, la emisiunea ”Zi tot, cu Alex Toth!”, realizată de către Alex Toth, redactorul șef al cotidianului Zi de Zi.


Prezent în studioul Zi de Zi Live amenajat în proximitatea redacției cotidianului Zi de Zi, Gheorghe Ștef a anunțat că instituția a cărei activitate o coordonează va organiza, în data de 17 mai, o Bursă generală a locurilor de muncă la nivelul județului Mureș.
Sute de locuri de muncă disponibile
Evenimentul se va desfășura, simultan, în șase locații din județul Mureș, și își propune creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, oferind posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitant.
”Această Bursă va fi începând cu ora 9.00 în Târgu Mureș, la Sala Polivalentă. Vom organiza în Târnăveni, Luduș, Sighișoara, Reghin și Sovata. Deci în toate orașele mari ale județului Mureș vom organiza la punctele de lucru. Pe această cale doresc, și având o relație foarte bună cu agenții economici, să anunțe locurile de muncă disponibile, cu specificația că transmit locurile de muncă pentru Bursă. La acest eveniment întotdeauna contează enorm interacțiunea între agentul economic și persoana care dorește un loc de muncă, deci e o acțiune directă între ei. De exemplu, anul trecut am avut Bursa generală a locurilor de muncă din mai și în octombrie Bursa pentru absolvenți. La fiecare eveniment am avut în jur de 70 de agenți economici care au participat, ne-au oferit în jur de 6-700 de locuri de muncă vacante. La fiecare eveniment, aproximativ 800 de persoane au participat, au fost selectate în jur de 250 de persoane la fiecare eveniment în vederea angajării, iar după cele două evenimente aproximativ 130 de persoane și-au găsit un loc de muncă”, a precizat Gheorghe Ștef.
Apel pentru agenții economici
Participarea la Bursa generală a locurilor de muncă este gratuită, iar agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante își pot anunţa intenţia de participare prin depunerea unei situații a locurilor de muncă vacante la sediul AJOFM Mureș sau la punctele de lucru, sau prin poşta electronică la adresa ajofm.ms@anofm.gov.ro, cu specificarea localităţii în care se doreşte participarea la Bursă.
”Rog toți agenții economici care au locuri de muncă vacante să ne anunțe, persoanele care nu se referă doar la șomeri, toate persoanele care doresc un loc de muncă, care nu au loc de muncă sau persoanele care au un loc de muncă și doresc să se reorienteze să își găsească un alt loc de muncă, sunt invitați și îi așteptăm cu drag în data de 17 mai”, a mai menționat Gheorghe Ștef.
(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE