Victorie în deplasare la baschet Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 142 Vizualizări

Victorie în deplasare la baschet

Echipa mureșeană de baschet masculin din cadrul CSM Târgu Mureș a obținut victoria în deplasare, împotriva celor de la CSM Petrolul Ploiești.

Astfel, rezultatul celei de-a XII-a etape din Liga Națională de Baschet Masculin este următorul:

CSM Petrolul Ploiești – CSM Târgu Mureș: 85-97 (26:32, 15:17, 22:25, 22:23)

Marcatorii din cadrul echipei au fost: Jeremic 30 puncte (5×3), Lowrance 21 (1×3) + 11 recuperări, Gajovic 16 puncte (2×3), Person 15 (1×3), Sánta 6, Nistor 5 (1×3), Borșa 2, Bölöni 1 și Paliciuc 1.

Băieții antrenați de George Trif și Vlad Pora au dominat aproape în totalitate partida de la Ploiești. Meciul a început într-o notă echilibrată. Până în minutul 8 al primului sfert s-au consemnat 9 schimbări de lider și 6 egalități”, se precizează pe pagina CSM.

Potrivit aceleiași surse, spre finalul actului, mureșenii au găsit modalitatea de a prelua conducerea și de a se distanța de tabelă. Astfel, avantajul a crescut și până la 15 puncte. Gazdele au revenit la 4 puncte distanță, moment în care echipa noastră s-a ambiționat și a revenit la scor. În repriza secundă a meciului, mureșenii au contracarat toate încercările gazdelor de a se apropia, iar finalul le-a adus o victorie importantă în lupta pentru play-off.

„Este o victorie importantă. Dacă dorim să accedem în primele 5 echipe, această victorie în deplasare este foarte binevenită, care ne dă mari speranțe. Sunt foarte mulțumit de cum au jucat băieții. Am arătat ca o echipă. Astăzi, prin jocul echipei am arătat că suntem o echipă puternică și că ne merităm locul în primele 5 echipe din această grupă. Jeremic a venit foarte bine, cu multe puncte, dar și ceilalți jucători și-au făcut bucata lor de treabă. Toți cei care au venit de pe bancă, inclusiv Nistor. Acum urmează două zile libere, după care începem antrenamentele. Fiecare meci este foarte important și nu trebuie să ne relaxăm. Nimic nu s-a terminat. Avem mult de muncă și mai avem multe meciuri pe care trebuie să le luăm pas cu pas. Ne pregătim foarte bine, atât tactic, cât și fizic, pentru a fi în formă la fiecare meci”, a declarat George Trif.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook – CSM Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE