Expoziția „Cum respiră pământul”, în Cetatea Târgu Mureș Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 126 Vizualizări

Expoziția „Cum respiră pământul”, în Cetatea Târgu Mureș

Expoziția personală itinerantă a fotografului și regizorului Dan Mihalcea intitulată Cum respiră pământul, ajunge în luna decembrie la Târgu Mureș, după ce a fost vernisată în 2023 în București, Târgoviște, Ploiești, Pitești, Târgu Jiu, Gura Humorului, Iași și Brașov.

Expoziția va fi deschisă publicului până pe data de 1o ianuarie 2024 în Bastionul Tăbăcarilor din Cetatea Târgu Mureș, și este una care ne determină să ne adresăm întrebări în ceea ce privește intervenția omului în armonia naturii. O expoziție care ne invită să respirăm împreună cu pământul, să-l respectăm și să avem răgazul sufletesc și talentul, priceperea pentru a-i vedea frumusețea”, se precizează pe pagina de Facebook a cetății.

Potrivit aceleiași surse, expoziția va fi deschisă în perioada 18 decembrie 2023– 10 ianuarie 2024 și cuprinde 20 de fotografii în care fotograful și regizorul Dan Mihalcea a surprins prin fotografie Vulcanii Noroioși și Pâclele Mici din județul Buzău.

Vernisajul expoziției va avea loc luni, 18 decembrie, începând cu ora 12:00. Va prezenta dna Florentina Váry, director al Centrului de Cultură și Artă Târgu Mureș.

(D.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE