Accident în Șăulia de Câmpie. O bovina transportată de o autoutilitară, ucisă în urma impactului Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 935 Vizualizări

Accident în Șăulia de Câmpie. O bovina transportată de o autoutilitară, ucisă în urma impactului

Pompierii de la Secția de Pompieri Sărmașu au intervenit miercuri seara, 20 decembrie, la un accident rutier produs pe raza localității Șăulia de Câmpie. În accident au fost implicate două autoturisme, una dintre ele fiind o autoutilitară care transporta o bovină. În urma impactului dintre cele două mașini, bovina a murit, cei doi șoferi neavând nevoie de niciun fel de îngrijiri medicale.

Secția de Pompieri Sărmașu a intervenit miercuri seara, în jurul orei 22:00, la un accident rutier produs între un autoturism și o autoutilitară ce transporta o bovină, pe DJ 151A, localitatea Șăulia de Câmpie. La fața locului s-a deplasat un echipaj de stingere, pentru asigurarea măsurilor specifice prevenirii incendiilor. În urma impactului, din nefericire, bovina transportată în autoutilitară a decedat, cei doi conducători auto neavând nevoie de îngrijiri medicale”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Mureș, sergent major Georgiana Oltean.

Pompierii au acționat de asemenea pentru șablarea carosabilului și îndepărtarea efectelor negative produse, în vederea deblocării circulației.

(L.P.)

Sursa foto: Facebook – Info Trafic Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE