Două enoriașe din Șeulia de Mureș, izbite din plin de un autoturism, după slujba de Sfântul Ștefan Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 913 Vizualizări

Două enoriașe din Șeulia de Mureș, izbite din plin de un autoturism, după slujba de Sfântul Ștefan

Două femei dintr-o localitate din județul Mureş au fost accidentate grav, miercuri, 27 decembrie, de o maşină lăsată neasigurată de proprietar. Victimele ieşiseră de la biserică şi mergeau pe stradă când autoturismul parcat fără ca frâna de mână să fie trasă s-a pus în mişcare şi le-a lovit din spate. Enoriaşele au fost transportate la spital, una cu elicopterul SMURD, cealaltă cu ambulanţa.

Accidentul a avut loc lângă biserica din localitatea Șeulia de Mureș. Credincioşii tocmai ieşeau din lăcaşul de cult după slujba de Sfântul Ştefan. Cele două femei, de 66, respectiv 68 de ani, soția fostului preot din sat și prietena ei, soția cantorului, mergeau spre casele lor, pe un drum în pantă. În acel moment, o maşină parcată în faţa porţii casei actualuluipreot din localitate, a luat-o la vale şi le-a izbit în plin.

Proprietara e mătuşa preotului, care venise în vizită la el. Maşina a parcurs o distanţă de circa 50 de metri înainte de impact. Victimele au fost scoase de sub autoturism de către localnici. Tot ei au sunat la 112.

În dosarul penal deschis în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă, poliţiştii au dispus expertizarea tehnică a maşinii pentru a se stabili dacă a fost vorba despre o defecţiune tehnică, aşa cum susţine şoferiţa, sau despre o neasigurare corespunzătore.

(L.P.)

Sursa foto: Observator

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE