Ce nume ”se poartă” în 2024 Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 801 Vizualizări

Ce nume ”se poartă” în 2024

Alegerea numelui copilului, este una din preocupările majore ale viitorilor părinți, o mare responsabilitate, de altfel, pentru că acesta îl definește de-a lungul vieții. Unele nume sunt prea banale, altele prea sofisticate, unele sunt prea tradiționale, altele prea moderne. Și totuși, ce scriem în certificatul de naștere?!

Un nume de fată care a ajuns să capete popularitate în anul 2024 este Lucia, care provine din latină și se traduce prin „lux”, potrivit Fanatik. Un alt nume care a rămas la fel de popular și în acest an este Sofia, care provine din greacă și înseamnă „înțelepciune” sau se referă la cineva care „posedă înțelepciune”.

Alte nume de fete extrem de căutate în 2024 sunt: Daniela, Emma, Carla, Alma, Olivia, Sara, Carmen, Vega, Mia sau Lara. De asemenea, proaspeții părinți mai poți opta și pentru: Noa, Lola, Alba, Alaia, Aria, Zoe, Ona, Lia, Chiara, Elna, Isla, Luna, Leia, Malen sau Triana.

Printre cele mai căutate nume de băieți în 2024, până acum, potrivit sursei citate, se numără: Martin, care are origini în limba latină și care înseamnă „Marte” sau „consacrat zeului Marte”. Un alt nume de băiat, popular în acest an, este Hugo, de origine germanică, și care înseamnă „inteligent”, „lucid” sau „perspicace”. Și Adrian este un nume de băiat la mare căutare în 2024. Provenit din limba latină, acesta înseamnă „cel care vine din mare”. Și Diego sau Oliver sunt foarte populare printre viitorii părinți. Primul este de origine greacă și înseamnă „doctrină”, iar cel de al doilea este de origine scandinavă și înseamnă „binecuvântat de măslin”.

Acestea sunt doar câteva sugestii. Alegerera vă aparține. Succes!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE