Un bărbat din Mureș salvat de polițiști după ce s-a aruncat în râu, supărat că preotul nu a intrat cu crucea și în gospodăria sa Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 1348 Vizualizări

Un bărbat din Mureș salvat de polițiști după ce s-a aruncat în râu, supărat că preotul nu a intrat cu crucea și în gospodăria sa

Un bărbat a fost salvat de polițiști după ce s-a aruncat în râu, supărat că preotul nu a intrat cu crucea și în gospodăria sa. Întâmplarea a avut loc în acest sfârșit de săptămână și a fost relatată pe pagina de Facebook de Sindicatul Europol, care i-a felicitat pe cei doi polițiști pentru acțiunea de salvare.

”Ei sunt colegii noștri Răzvan si Radu din cadrul Secției Rurale 2 Band – IPJ Mureș, care au scăpat de la suicid un bărbat din localitatea Sâncrâiu de Mureș care s-a aruncat în apele Mureșului după ce preotul din sat nu ar fi intrat cu crucea și în gospodăria sa. Răzvan nu a stat deloc pe gânduri și a sărit în apă să-l salveze pe bărbat, fiind ajutat de Radu, colegul de patrulă, pentru a-l putea scoate pe mal. Acum, bărbatul este în afara oricărui pericol, ulterior fiind solicitată o ambulanță pentru un control de specialitate la psihiatrie.

Îi felicităm pe colegii noștri pentru modul în care au acționat și pentru determinarea de care au dat dovadă ”, au scris reprezentanți ai Sindicatului Europol: pe facebook.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE