VIDEO. Maria Dorina-Matiș, conferință la Equilibrum Fest Sibiu Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 314 Vizualizări

VIDEO. Maria Dorina-Matiș, conferință la Equilibrum Fest Sibiu

Autoarea cărţii `Îngerul meu, Gabriel – Ghid de vindecare a suferinţelor determinate de despărţiri`, hipnoterapeutul Maria-Dorina Matiş, vă invită, în data de 14 ianuarie 2024, de la ora 10:35, in cadrul Equilibrum Fest – Sibiu  într-o călătorie magică spre sufletele dumneavoastră, spre iubire şi lumină.

Maria-Dorina Matiș, hipnoterapeut, coach, maestru Reiki Usui, maestru în terapia cu îngeri, scriitor, jurnalist, lansează o invitație la la 𝗰𝗼𝗻𝗳𝗲𝗿𝗶𝗻ţ𝗮 “Î𝗻𝗴𝗲𝗿𝘂𝗹 𝗺𝗲𝘂, 𝗚𝗮𝗯𝗿𝗶𝗲𝗹 – 𝗰𝗼𝗻𝗲𝗰𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗰𝘂 𝗻𝗶𝘃𝗲𝗹𝘂𝗿𝗶𝗹𝗲 𝘀𝘂𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗹𝗲 𝗰𝗼𝗻ş𝘁𝗶𝗶𝗻ţ𝗲𝗶 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝗛𝗶𝗽𝗻𝗼𝘇ă”, la Sala Transilvania din Sibiu, duminică, 14 ianuarie 2024, de la ora 10,35.

În cadrul conferinţei va prezenta care este adevăratul scop al experienţei noastre pământene, cum poate hipnoza să elibereze traumele acumulate în viaţa actuală, inclusiv pe cele aduse din vieţi anterioare şi care este calea prin care omul se poate conecta cu nivelurile superioare ale conştiinţei, nivelul la care se manifestă cu adevărat capacitatea de creator.

În urma aplicării tehnicilor de hipnoterapie personajelor din cartea „Îngerul meu, Gabriel”, hipnoza a demonstrat că este o metodă extrem de eficientă de vindecare a suferinţelor generate de separare, fie din relaţii de iubire, fie în urma decesului cuiva drag.

De asemenea, s-a dovedit că accesarea unor niveluri ridicate de conștiință are puterea să transmute întreaga noastră ființă pe un nivel vibrațional înalt, aducând schimbări profunde la nivel mental, emoțional şi spiritual.

Evenimentul face parte din 𝗘𝗾𝘂𝗶𝗹𝗶𝗯𝗿𝘂𝗺 𝗙𝗲𝘀𝘁 𝗦𝗶𝗯𝗶𝘂, care va reuni la Sibiu numeroși terapeuți din țară, în perioada 12-14 ianuarie.  

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE