Hochei: Trei meciuri pierdute Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 64 Vizualizări

Hochei: Trei meciuri pierdute

Echipa de hochei U17 din cadrul CSM Târgu Mureș a fost învinsă de echipa din Odorheiu Secuiesc în ambele meciuri disputate cu aceștia. Diferența de scor a fost mare în ambele meciuri disputate, în timp ce, echipa U15 a fost foarte aproape de a puncta.

Potrivit CSM, rezultatele celor două meciuri disputate ale grupei U17 au fost:

CSM Târgu Mureș – CSM Odorheiu Secuiesc: 0-7 (0 – 2, 0 – 3, 0 – 3, 0 – 2);

CSM Târgu Mureș – CSM Odorheiu Secuiesc: 2-6 (1 – 2, 1 – 3, 0 – 1);

Meciul de vineri (5 ianuarie) al echipei U17 a fost dominat de oaspeți pe tot parcursul meciului, iar echipa noastră condusă de Lajos Vákár a fost încurajată de un public numeros, în ciuda înfrângerii.

În urma declarației antrenorului, în primul meci, mureșenii au fost mai puțin implicați comparativ cu meciul din cea de-a doua zi când au reușit să se adune. Au avut o apărare foarte bună și astfel au reușit să amenințe poarta adversarilor după ce au deschis primii scorul.

„Până la jumătatea reprizei a doua, oaspeții au reușit să întoarcă rezultatul şi au creat un avantaj mai consistent (1-4), dar nu au mai reuşit să-l mărească. Atât repriza a doua, cât și a treia au adus un joc complet echilibrat. Echipa oaspete a atacat mai mult, dar și noi am avut ocazii, dintre care am reușit să transformăm una”, se precizează pe pagina de Facebook a CSM.

Echipa grupei U15 a luptat din greu împotriva echipei „B” din Gheorgheni, pierzând la un singur gol, rezultatul final fiind următorul:

CSM Târgu Mureș – Gheorgheni „B”: 3-4 (1 – 1, 0 – 2, 0 – 2, 2 – 1);

„Putem să creştem cel mai bine în astfel de partide. A fost util și pentru noi și pentru Gheorgheni. Jocul a fost unul echilibrat, am avut şi noi partea noastră din meci”, a declarat antrenorul Lajos Vákár.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: Facebook – CSM Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE