Demers pentru o sală de sport cu tribună în Corunca Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 145 Vizualizări

Demers pentru o sală de sport cu tribună în Corunca

Consilierii locali ai comunei Corunca au aprobat, cu prilejul unei ședințe care a avut loc în data de 29 noiembrie 2023, predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții SA, pe bază de protocol, a unui teren în vederea realizării obiectivului de investiție ”Construire sală de sport cu tribună de 180 de locuri, satul Corunca, comuna Corunca, județul Mureș.”

Terenul predat pe perioada realizării investiției are o suprafață de 13.848 de metri pătrați, este liber de orice sarcini și este identificat potrivit Cărții Funciare nr. 56303, număr cadastral 56303.

”Prezentul proiect este o cale viabilă care face posibilă rezolvarea unor mari deziderate ale locuitorilor, astfel: răspunde cererilor locuitorilor care manifestă un interes deosebit pentru minifotbal, handbal, baschet și volei; este o posibilă opțiune educativă, sănătoasă la petrecerea timpului liber, ceea ce poate conduce la creșterea nivelului de sănătate al locuitorilor comunei; va crește popularitatea sportului printre locuitori, deoarece vor putea participa ca spectatori la competițiile locale care vor fi organizate. De asemenea, se pot organiza evenimente sportive-amatori la care să participe locuitorii comunei; baza sportivă poate contribui la dezvoltarea atracției turistice a localității, prin interconectarea activităților recreative care se vor desfășura la baza sportiv sau agroturismul. Însă scopul final este de a atrage cât mai mulți localnici în mișcarea sportivă locală și revigorarea activității sportive”, a precizat Takács Szabolcs István, primarul comunei Corunca.

Totodată, Takács Szabolcs István a mai subliniat că ”necesitatea și oportunitatea construcției unei baze sportive în comuna Corunca” se distinge ”pornind de la unul din scopurile învățământului european și anume cel de asigurare reală a egalității șanselor tuturor elevilor.”

(Redacția/ Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE