Investiție de 1,7 milioane de lei pentru amenajarea zonei centrale din Corunca Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 551 Vizualizări

Investiție de 1,7 milioane de lei pentru amenajarea zonei centrale din Corunca

Primăria Comunei Corunca a atribuit, în data de 4 ianuarie 2024, societății Drumuri și Poduri Mureș SRL Târgu Mureș, un contract în valoare de 1.794.488 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor din cadrul obiectivului de investiție ”Amenajarea zonei centrale a localității Corunca, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Proiectului tehnic de execuție, document aprobat de către Takács Szabolcs István, primarul comunei Corunca, zona care face obiectul proiectului are o suprafață de 8.000 de metri pătrați și se află în centrul localității Corunca, fiind delimitată de drumurile comunale DC39 și DC 39A.

”Prin proiect se propune amenajarea zonei centrale din localitatea Corunca, zona din vecinătatea Primăriei, căminului cultural, respectiv școala generală din localitate. Suprafața carosabilă se va amenaja cu pavaj carosabil, se amenajează stația de autobus, respectiv o zonă de promenadă în piațeta centrală din localitate. Se vor amenaja zone verzi cu arbori, arbuști, respectiv zone înierbate. Se va amenaja zonă verde între zonele cu parcări și trotuare, respectiv trotuare și suprafața carosabilă. Suprafața verde în zona parcajelor se va realiza pe 600 de metri pătrați. În zona căminului cultural, intersecția celor două drumuri județene, insula existentă se va desface și se va realiza o piațetă pavată mărginită de zone verzi, arburi și arbuști”, se menționează în document.

Durata contractului este de șase luni.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE