Șoferi băuți identificați pe mai multe drumuri din județul Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1081 Vizualizări

Șoferi băuți identificați pe mai multe drumuri din județul Mureș

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a remis un comunicat de presă despre câteva constatări pe linie rutieră ale polițiștilor mureșeni.

”La data de 20 ianuarie a.c., în jurul orei 06.35, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, au oprit pe strada Cuza Vodă un autoturism, condus în mod haotic de un bărbat de 59 de ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică, la fața locului s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier, iar în urma testării șoferului cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Duminică, 21 ianuarie a.c., în jurul orei 23.22, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Mureș au depistat pe strada Sinaia din Târgu Mureș un autoturism, condus de un bărbat de 45 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat alcoolscopic, rezultatul testului de respirație a indicat o concentrație în valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea mostrelor biologice.

Cercetările sunt continuate în cauză în cadrul unu dosar penal de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 05.10, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au depistat pe strada Mihai Viteazul un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența alcoolului.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiștii Biroului Rutier, rezultând o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării mostrelor biologice.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală.

Tot la data de 21 ianuarie a.c., polițiștii Secției 12 Poliție Rurală Luduș au constatat în flagrant două infracțiuni deconducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Mai exact, în jurul orei 11.35, pe DJ 153 G, în localitatea Căpușu de Câmpie, polițiștii au depistat un conducător auto, de 53 de ani, din comuna Sînmărtin, în timp ce conducea un autovehicul, având 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în jurul orei 18.00, polițiștii au oprit în localitatea Cuci un autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani. La testarea cu aparatul etilotest a acestuia, a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri, conducătorii auto au fost conduși la unități spitalicești pentru prelevarea probelor biologice, fiind, de asemenea, întocmite dosare de cercetare penală.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE