Peste 1000 de tineri baschetbaliști, la procese de selecție Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 162 Vizualizări

Peste 1000 de tineri baschetbaliști, la procese de selecție

Peste 1000 de tineri, atât băieți, cât și fete, au participat în acest weekend în mai multe orașe din țară la procesele de selecție organizate de sucursalele regionale ale Federației Române de Baschet (FRB) pentru copii născuți în anii 2011 și 2012.

Evenimentul a fost de amploare și a avut loc la nivel național prin intermediul structurilor descentralizate ale Federației Române de Baschet – sucursalele regionale FRB. Acțiunile au avut loc și la Târgu Mureș, dar și în diverse alte localități precum: Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Sibiu, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Craiova, Timișoara, Târgoviște, Valea Călugărească, Focșani, Galați, Miercurea Ciuc, Tulcea, Cernavodă, Sighetu Marmatiei și Oradea.

Potrivit site-ului frbaschet.ro, tinerii baschetbaliști (atât băieți, cât și fete) propuși de cluburile lor au fost evaluați de către antrenorii din fiecare sucursală regională, sub supravegherea directorului tehnic al fiecărei regiuni. Programul de selecție și antrenament este unitar, fiind elaborat în cadrul Federației Române de Baschet sub îndrumarea antrenorului Tane Spasev și a Departamentului Tehnic FRB coordonat de antrenorul federal Claudiu Fometescu.

Baschetul românesc are un viitor promițător

La finalul evenimentelor din weekend, concluzia a fost unanimă și pozitivă: baschetul românesc are un viitor promițător, iar tinerii sportivi selectați de către specialiști vor continua să urmeze calea către performanță înalte, fiind planificate și alte acțiuni similare în viitorul apropiat.

„Weekend-ul trecut, la sala clubului nostru, am fost gazdele selecției pentru fetele reprezentante ale cluburilor din Sucursala Regională 6. Avem bucuria de a anunța că am avut reprezentanți atât în echipele masculine, acțiune care s-a desfășurat la Cluj-Napoca, cât și în cele feminine, precum și în staff-ul de antrenori și organizare. Mulțumim tuturor pentru încrederea acordată și felicitări pentru inițiativă”, se precizează pe pagina Baschet Gladius – Lucky Dragons.

Diana CĂRBUREAN

Sursa foto: frbaschet.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE