Depozit de cereale construit în județul Mureș de elvețienii de la Ameropa Agricultura
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5962 Vizualizări

Depozit de cereale construit în județul Mureș de elvețienii de la Ameropa

Conducerea societății Promat Comimpex SRL Tășnad (județul Satu Mare) anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Construire depozit cereale P, instalație de prelucrare, curățare și depozitare cereale”, propus a fi amplasat în județul Mureș, orașul Iernut, strada Liviu Rebreanu nr. 80.

”Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș din Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, și la sediul din Iernut, strada Liviu Rebreanu nr. 80, județul Mureș, în zilele de luni până vineri, între orele 8.00 – 16.00”, se menționează într-un anunț public.

Potrivit www.listafirme.ro, principalul portal care furnizează informații despre firmele din România, SC Promat Comimpex SRL Tășnad s-a înființat în data de 4 februarie 1998, are ca obiect de activitate ”Activități auxiliare pentru producția vegetală” și este deținută de către doi asociați, Cristian Moldovan (30%) și Ameropa Transylvania Holding SRL București (70%). La finalul exercițiului financiar 2022, SC Promat Comimpex SRL Tășnad a raportat afaceri de 1,6 miliarde de lei, profit net de 54,1 milioane de lei și 139 de angajați.

Totodată, aceeași sursă menționează că Ameropa Transylvania Holding SRL București s-a înființat în data de 17 septembrie 2021, are ca obiect de activitate ”Activități ale holdingurilor” și este deținută în procent de 100% de compania Ameropa DG Holding AG din Elveția.

Alex TOTH

Foto: https://depositphotos.com/ro/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE