Protest AUR în Târgu Mureș Politic
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 909 Vizualizări

Protest AUR în Târgu Mureș

Reprezentanții AUR Mureș își doresc organizarea alegerilor într-un mod echitabil. Acuză schimbarea regulilor în timpul jocului, prin comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale.

Până la ora 18.00, la protestul organizat de AUR Mureș, în 7 februarie, s-au adunat în jur de 300 de persoane. Manifestația a început la Ceasul cu Flori din Piața Trandafirilor din Târgu Mureș. Apoi, organizatorii au anunțat că se îndreaptă spre sediile PSD și PNL Târgu Mureș.

Între timp coloana protestatarilor a deviat puțin de la traseul inițial. Aceștia s-au îndreptat spre Piața Victoriei, trecând prin fața Primăriei și a Prefecturii. Apoi, s-au întors în Piața Trandafirilor, unde, potrivit jandarmilor, aveau autorizație pentru protest.

„Este o practică disperată a celor de la PSD și PNL”

„Motivele pentru care astăzi am ales să protestăm sunt cât se poate de clare. Protestăm pentru democrație și pentru apărarea principiilor democrației, printre care cel mai important principiu al democrației fiind alegerile libere și transparente. (…) Este o practică disperată a celor de la PSD și PNL, care se regăsesc în postura de a pierde controlul și puterea după 34 de ani de guvernare în care au predominat.
Sigur, ținta principală suntem noi, cei de la AUR, care suntem vizați ca principalul partid de opoziție. (…) Totodată, în mod categoric și noile partide sunt defavorizate și dezavantajate”, a declarat Răzvan Biro, președintele AUR Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE