Alianța Dreapta Unită lansată oficial la Târgu Mureș Politic
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 718 Vizualizări

Alianța Dreapta Unită lansată oficial la Târgu Mureș

USR Mureș, PMP Mureș și Forța Dreptei Mureș au lansat oficial Alianța Dreapta Unită, o alternativă puternică la guvernarea PSD-PNL .Evenimentul a avut loc astăzi 8 februarie, de la ora 11.30 la sediul USR Mureș de pe str. Aurel Filimon nr.2, , în prezența  liderilor de partid, respectiv Laura Toth, lider USR filiala Târgu Mureș, Adrian Giurgiu deputat de Mureș, Marius Pașcan președinte executiv PMP Mureș, Radu Pescar, consilier local PMP Mureș, Fărcaș Mihai-Dan, președintele Forța Dreptei Mureș.

Potrivit reprezentanților noii alianțe, pentru că, vreme de trei ani, guvernarea PSD-PNL a băgat mâinile adânc în buzunarele oamenilor prin prețuri record și taxe mai mari ca să plătească pensii speciale, sinecuri și contracte pentru clientela de partid, ADU își propune oprirea jafului din banii publici.

Cele trei partide care compun Alianța Dreapta Unită Mureș – Forța Dreptei, USR și PMP au decis să promoveze principiul meritocratic în numirile în funcții publice. Este vorba strict de funcțiile politice, în care posturile sunt ocupate prin decizia conducătorilor de instituții, nu de funcții ocupate prin concurs sau prin alegeri. Liderii Dreptei Unite afirmă că au luat această decizie pentru că România are nevoie de o guvernare competentă, care să facă dreptate și să îndrepte toate erorile făcute de monstruoasa coaliție care conduce acum țara.

Noua construcție politică va promova oameni capabili și integri, chiar dacă ei nu sunt membri ai partidelor Forța Dreptei, USR sau PMP.

Un bun manager de buget menține afacerea pe linia de plutire atât în ​​vremuri bune, cât și în cele grele, și tocmai de un astfel de om are nevoie orașul nostru la conducerea primăriei.  “Noi va trebui să alegem un candidat dintre cei pricepuți, nu mă duc pe ideea de a susține un muzeograf, un zugrav, un doctor, nu. Eu vreau să susțin un manager, care poate demonstra o reușită în afaceri, cu mulți angajați, care au lucrat cu bugete mari, cu milioane de euro, care au ieșit la mal plătind taxe, pe termen lung. Pentru că noi vrem să facem bine orașului și să ne aliniem în spatele unui primar priceput. Dacă vorbim de dezvoltare, Târgu Mureș este de departe ultimul oraș din Transilvania, a menționat Radu Pescar, consilier local PMP Mureș.

“Când a apărut în peisajul politic al județului, Forța Dreptei Mureș a avut un prim principiu de bază, al unității. Al unității pentru că, de ceva timp, nu mai există un pol de dreapta, iar cetățenii, antreprenorii care pot fi reprezentați de clasa politică, nu mai aveau cui să se adreseze, decât unei false prezențe a unui partid, cu istoric, dar fără principii liberale în continuare. Așadar, ADU este un prim obiectiv împlinit în ceea ce privește Forța Dreptei Mureș“, a menționat președintele Forța Dreptei Mureș, Fărcaș Mihai-Dan.

Reprezentanţii formaţiunilor au precizat că vor participa în alegerile europarlamentare din 2024 cu o listă comună de candidaţi, respectiv Lucia Hang ( USR) și Marius Pașcan ( PMP).

La finalul evenimentului, Laura Toth a primit un buchet mare de flori, astăzi, în 8 februarie își serbează ziua de naștere, ocazie cu care Cotidianul Zi de zi îi transmite cele mai sincere gânduri de sănătate și să aibă parte de cât mai multe împliniri pe plan profesional și personal! La mulți ani!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE